Uluslararası Paydaş Üniversitelerin Rektörleri ve Rektör Yardımcıları, Rektörümüzü Ziyaret Etti

1. Uluslararası Her Boyutuyla Çocuk Kongresi ve 2. Uluslararası Rektörler Konferansı'na katılmak için Üniversitemize gelen YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Erol Arcaklıoğlu ile Uluslararası Paydaş Üniversitelerin Rektörleri ve Rektör Yardımcıları ve Öğretim Üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Başalan, Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci ve Dış İlişkiler Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Başer de hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, "Dünyanın farklı yerlerinden bizleri kırmayıp davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyorum. 1. Uluslararası Her Boyutuyla Çocuk Kongre’mizin geleceğimizi temin edecek olan çocuklarımız için çok faydalı geçeceğini düşünüyorum. Hepiniz ülkemize ve şehrimize hoş geldiniz." ifadelerini kullandı.

Makamda gerçekleşen ziyaretin ardından misafirlerimiz açılış programına katılmak üzere Türkiye Yüzyılı Kongre Merkezi'ne geçti.